پیشتر در مطالب زیادی به اهمیت دیوار به عنوان یکی از مهمترین المانهای طراحی داخل خانه پرداخته شده است.
رنگ آمیزی دیوار یکی از سادهترین و کمهزینهترین راهها برای دادن طرح و سبک خاص به یک دیوار یا بخشی از خانه است.
با این وجود رنگ آمیزی اصول و قوانین خاص خود را دارد و از همین رو، بسیاری هم در اجرای آن با مشکلات زیادی مواجه میشوند. در این مطلب قصد داریم که به چند تکنیک اشاره کنیم که کمک زیادی به شما در رنگ آمیزی دیوار خواهند کرد.
تکنیک های رنگ آمیزی دیوار
در ادامه به تشریح تکنیک های رنگ آمیزی دیوار که دانستن آنها ضروری است پرداختهایم.
تکنیک رنگ آمیزی اول: جلوگیری از به جای ماندن اثر غلتک
یکی از مهمترین معضلاتی که افراد مبتدی در رنگ آمیزی با آن مواجه هستند به جا ماندن رد فرچه یا غلتک روی دیوار است که دلیل آن بر میگردد به شیوه و استراتژی نامناسبی که فرد در رنگ آمیزی در پیش گرفته است.
برای اینکه از به جای ماندن هر گونه اثر و رد روی رنگ آمیزی پرهیز کرد باید رنگ آمیزی را از یک قسمت شروع کنید و به سمت دیگر به پیش بروید.
به عبارتی نباید هرگز یک قسمت از دیوار یا سقف را به قسمتهای مختلف تقسیم کرده و هر یک را به طور جداگانه رنگ کرد بلکه باید رنگ آمیزی یک سمت را به طور کامل از بالا تا پایین انجام داد.
نکته دیگری که باید به آن توجه داشت این است که باید سمتی که در آخرین تکان غلتک رنگ شده است یا به اصطلاح لبه انتهایی را تر نگه دارید تا با شروع دوباره رنگ آمیزی رد و جای غلتک روی بخش خشک شده به جای نماند زیرا همه میدانیم که رنگی که کامل خشک نشده است به مراتب بهتر حالت میگیرد. هرگز اجازه ندهید که غلتک کاملاً خشک شود و پیوسته آن را به رنگ آغشته کنید.
تکنیک رنگ آمیزی دوم: اجرای یک رنگ کاملاً یکنواخت
تن رنگهای ترکیبی به کار گرفته در رنگ دیوارهای یک بخش به خصوص میتواند تفاوتهایی جزئی با یکدیگر داشته باشند. این موضوع یکی از رایجترین مشکلات رنگ آمیزی برای افراد کمتر حرفهای است.
وقتی از رنگهای تک رنگ مانند سفید استفاده میکنید به این مشکل بر نخواهید کرد اما در استفاده از رنگهای ترکیبی باید این نکته را مورد توجه قرار دهید.
درباره این سایت